universities

Παύλος Ελένης

Παύλος Ελένης

Παυλος ΕλένηςΠαυλος Ελένης
The University Times

Παύλος Ελένης – Βιογραφικό

 

Παυλος Ελενης
Παυλος Ελενης Ροδος

Ο Παύλος Ελένης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1981 όπου διέμεινε κα πήγε σχολείο έως το 1998. Ο πατέρας του ο Γεώργιος Ελένης ένας από τους πρώτους ανθρώπους που φοίτησαν σε πανεπιστήμιο μαθηματικός διετέλεσε για χρόνια διευθυντής στο Γυμνάσιο Μασσάρων και έπειτα Λυκειάρχης στο Λύκειο Αρχαγγέλου. Επίσης διετέλεσε Προέδρος δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Αρχαγγέλου.

Ο Παύλος είναι πατέρας ενός κοριτσιού και η γυναίκα του είναι από τη Πολωνία και ζουν στο Χαράκι της Ροδίου όπου και έχουν τις επιχειρήσεις τους. Ασχολείται σχεδόν όλο το χρόνο με την οικογένεια του και τη δουλειά του και τη λιγοστή ώρα που μένει ελεύθερη με το ψάρεμα και με τη καλλιέργεια λαχανικών.

Ο Παύλος τέλειωσε το Δημοτικό Σχολείο Μάλωνα, Γυμνάσιο Μασσάρων και το Λύκειο Αρχαγγέλου. Έπειτα προτίμησε τις σπουδές στην Αγγλία στο MMU Μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικός μηχανικός. Το 2002 ξεκίνησε το πρώτο του μεταπτυχιακό στις τηλεπικοινωνίες και δίκτυα υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Middlesex και έπειτα συνέχισε δεύτερο μεταπτυχιακό στο Bournemouth στο MBA. Το 2007 ξεκίνησε στο Kings College μέσω του ανοιχτού πανεπιστήμιου νέο πτυχίο στη Πολιτική και κρατική Οικονομία.

Ο Ελένης Παύλος Πιστεύει ότι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες για να αριστεύσουμε και να ξεχωρίσουμε από τους υπολοίπους. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Παύλος Ελένης είναι Χριστιανός ορθόδοξος με μεγάλη αδυναμία στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας στη Μάλωνα όπου πήγαινε πάντοτε μικρός πριν τις εξετάσεις του σχολείου του.

Ο Παύλος ήταν από μικρός πολύ ενεργός στα πολιτικά και είχε απόψεις υπερ. της ελευθέριας του λογού. Όσο περνούσαν τα χρόνια ασχολήθηκε στο πανεπιστήμιο ως εκπρόσωπος των μηχανικών και αργότερα διετέλεσε πρόεδρος στη τοπική ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού. Κάποια στιγμή αποφάσισε να ασχοληθεί με τη τοπική πολιτική και είχε κατεβεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του τωρινού περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου. Ακόμη και τώρα οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση.

Λόγω της δύσκολης κατάστασης που αντιμετώπισε στην εύρεση δουλείας όταν τέλειωσε το πανεπιστήμιο αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρία την Algoos με την οποία προσπαθεί να βοηθήσει όλους τους φοιτητές και σπουδαστές να βρουν τη πρώτη τους δουλειά. Όλη του εργασία προς τους νέους γίνεται δωρεάν.

Η Algoos έχει δωρίσει για χρόνια πολλά χρήματα σε σχολεία της Αφρικής για να αγοράσουν θρανία και βιβλία. Οποίος θέλει δωρίζει μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει η εταιρία και εμείς τα στέλνουμε στους καθηγητές στην Αφρική για να βοηθήσουν όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό από την οικογένεια και σε ένα κόσμο επικίνδυνο που ζούμε είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στα παιδιά μας όλα τα εφόδια όχι μόνο να επιζήσουν αλλά και να διαπνεύσουν. Ελπίζουμε όλοι πάντοτε ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτά και ζητάμε από το θεό να τους δώσει την απαραίτητη τύχη που χρειάζονται για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

The University Times

Leave a Reply